Menu

Testimonial

#1 Dragă Camelia,

Poate că ceea ce scriu nu se potriveste cu tema cursului, dar fiind rezultatul unei terapii vindecatoare, este până la urma tot o versiune a dezvoltarii personale.
Eu o consider ca pe o marturie a recunostintei mele, pentru ca vine o vreme când pacientul relizează că ajutorul pe care îl căuta cu disperare, în cabinetul psihologului, a fost primit! .... într-un mod atât de subtil încât întrece cu mult speranțele și așteptările începutului.
Și pentru asta, vine o vreme a mulțumirilor!

Îmi amintesc că îmi spuneai că tot ceea ce discutăm în timpul ședințelor, tot ceea ce m-ai învățat se va păstra, se va prelungi, tainic, ajutându-mi în recuperare! Cât adevăr!

Acuma este liniște și echilibru în jurul meu....și cât de confortabil este acuma să privesc în urmă, împăcată cu gândul că am ales drumul corect, atunci, când eram la răscrucea vieții.

Am fost în fața unui zid mult prea înalt pentru a privi în zare, imaginându-mi viitorul. Cum puteam să aleg dacă orizontul nu se vedea?
Dar, mi-ai oferit uneltele potrivite pentru a sparge zidul! Aș fi putut cădea lângă zid, resemnată și istovită, înfrântă și rănită, zicându-mi că viața a fost mult prea nedreaptă"" cu mine. Și nu m-ai lăsat prăbușită lângă zid! Și pentru asta iți mulțumesc!....pentru că dincolo de zid mă aștepta fetița mea!

Un psihoterapeut nu îți oferă niciodată "'soluția la cheie"", ar fi prea ușor și confortabil (ce capcană sublimă ar fi!).
Un profesionist îți pune lanterna să poți vedea singur problemele pe care le ai de rezolvat și mai ales nu renunță la tine. Este exact ceea ce îți trebuie pentru a renaste!

N u poți reuși întotdeauna singur (de fapt trăiești doar iluzia de a fi reusit singur)! Dar este esențial să ai lângă tine, în momente critice, pe cineva care să îți pornească bateriä ca să poți merge mai departe, să îți ofere uneltele pentru a face o breșă într-un zid de netrecut.


Acuma știu: fiecare întâlnire va fi o continuarea a terapiei, fiecare întâlnire va fi o lecție prețioasă pentru mine!
Pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine, îți mulțumesc! Pentru o nouă viață, îți mulțumesc!
Lui DUMNEZEU îi mulțumesc în fiecare zi!

Cu drag,
Sanda